Anuntul meteorologilor despre vremea din Banat din urmatoarele trei zile. Vom avea zapada de Craciun?

Meteorologii anunta trei zile de iarna veritabila in vestul tarii, chiar daca vom avea si soare pe cer in acest timp. Si soferii vor trebui sa fie atenti la drum, deoarece pe sosele va aparea si poleiul.

In ziua de Ajun sunt asteptate innorari si precipitatii sub forma de burnita sau fulguiala. Spre seara in vestul tarii va ninge de-a binelea, vantul va sufla slab, iar pe alocuri mercurul din termometre va trece de 0 grade.

CITESTE SISurpriza teribila, la cumparaturile de Craciun, pentru o familie din vestul tarii! VIDEO
In prima zi de Craciun temporar va ninge. Ninsorile vor fi mai frecvente in cursul noptii cand, in zona Muntilor Apuseni, trecator se pot transforma in lapovita sau ploaie, favorizand producerea de polei. Vantul va sufla moderat cu intensificari pe creste, viscolind si spulberand zapada. Din punct de vedere termic, vremea se va incalzi astfel incat, temperaturile maxime vor fi cuprinse, in general, intre 1 si 7 grade, iar cele minime intre -5 si 1 grad. In unele zone, mai ales dimineata, ar putea aparea ceata.

CITESTE SIImpact violent pe o sosea din Timis. O adolescenta a ajuns la spital
In a doua zi de Craciun, innorarile vor fi temporare. Temperaturile maxime se vor incadra intre 0 si 11 grade, iar cele minime, cu mult mai ridicate decat cele climatologic specifice acestei perioade din an vor fi cuprinse intre -2 si 4 grade.

Citeste mai multe: AICI

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.