‘Studentii au talent’ – eveniment caritabil in prag de sarbatori

TIMISOARA. Studentii anul I ai Facultatii de Stiinte Politice, Filosofie si Stiinte ale Comunicarii din cadrul Univesitatii de Vest Timisoara, organizeaza luni, 19 decembrie 2016, in Club D’arc evenimentul caritabil „Studentii au talent”, sub coordonarea Lect. Dr. Oana Barbu si Dr. Bianca Dramnescu, impreuna cu Asociatia Studentilor PFC si Little People.

Incepand cu orele 20:00 studentii vor participa la un concurs de talente unde fiecare isi va exprima unicitatea prin dans, voce sau umor. Studentii vor fi jurizati de invitati speciali: Simion Caragia, fost concurent al concursului “X-Factor”, Irksousi Mohamed, fondatorul scoalii de dans “White Steps” din Timisoara, Andreea Sonel, reprezentant opiniatimisoarei.ro si Lect. Dr. Oana Barbu, reprezentant PFC. Din partea juriului concurentii, dar si spectatorii, vor avea parte de multe surprize.


Talentul tinerilor studenti va fi astfel folosit pentru a aduce un strop de bucurie in perioada sarbatorilor de iarna, copiilor bolnavi de cancer din cadrul sectiei de onco-hematologie a Spitalului de Urgenţa pentru Copii “Louis turcanu” din Timişoara.
Intrarea este libera, insa toti cei prezenti sunt invitati sa doneze. Evenimentul se va incheia cu o atmosfera de petrecere intretinuta de Dj. Kuky.
Pentru inscrierea talentelor, studentii pot contacta membrii organizatori telefonic sau printr-un mesaj pe pagina de Facebook Publicitate UVT.
Contact inscrieri: Ionuț Horcea Tel : 0734 526 720

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.