Se opreste apa intr-o comuna de langa Timisoara

TIMIS. Reprezentantii Aquatim anunta ca sunt nevoiti sa intrerupa apa rece intr-o localitate de langa Timisoara, insa numai pe doua strazi pentru a face lucrari de modernizare a retelei.

CITESTE SI: Atentie, copii din Timisoara, SURPRIZA! Iata ce v-a trimis Mos Craciun si ce asteapta de la voi! 

Intreruperea de apa va avea loc la Ghiroda, miercuri si va dura doar cinci ore conform Aquatim. Locuitorii de pe strazile Carpati si Poiana Ruscai sunt cei care vor ramane fara apa intre orele 9 si 14.

CITESTE SI: Mai multi infractori fugari, din Timisoara, pe lista MOST WANTED a Politiei! Pentru ce sunt cautati in toata lumea? 

La reluarea alimentarii cu apa rece este posibil ca la robinetele consumatorilor din localitate sa curga apa tulbure. Deoarece aceasta perturbare va fi de scurta durata, recomandam utilizatorilor sa nu foloseasca apa in scopuri menajere, pana la limpezirea ei completa.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.