Avem brad de Craciun in centrul Timisoarei! Cum va fi impodobit? FOTO!

TIMISOARA. Desfasurare impresionanta de forte, luni dupa-amiaza, in centrul Timisoarei. In Piata Victoriei s-a trecut la operatiunea de montare a bradului care va fi impodobit pentru Targul de Craciun.

CITESTE SI: Surprize la Targul de Craciun de la Timisoara! Perdeaua de luminite va fi ca la Sibiu, in forma de stea! Ce vedeta vine sa cante sub ea?

Chiar daca nu va fi mai inalt decat cel de anul trecut, bradul de Craciun din centrul orasului va fi mai frumos impodobit si va strajui piata pana la inchiderea targului, dau asigurari reprezentantii Primariei Timisoara.

Am fost asigurat ca va fi un brad foarte frumos, care este adus de la munte, si astept sa il vad si eu. Comuna Secas, in zona Gurahont. Nu stiu sa va spun detaliile, am asigurari ca impodobirea va fi mai frumoasa ca anul trecut, la fel si in restul Pietei Victoriei si peste tot„, a declarat pentru opiniatimisoarei.ro primarul Timisoarei Nicolae Robu.

CITESTE SI: Ploaie inghetata peste Timisoara! FOTO si VIDEO! 

montare-brad-3

Nu va lipsi steluta din varf, care in acest an se va asorta cu perdeaua de lumini ce va fi, de asemenea, in forma de stea.

Vom avea unul dintre cei mai frumosi a pomi din tara, are o coroana frumoasa. Anul acesta vom aduce mult mai multe luminite, va trebui sa suplimentam. De asemenea, vom avea globuri si bineinteles o steluta in varful bradului care speram sa puna in valoare toata piata, alaturi de cupola luminoasa pe care am modificat-o anul acesta, are o noua forma. Speram sa  veniti la inaugurare sa vedeti surpriza si sa iluminam bradul. Am schimbat inclusiv suportul bradului, an de an e o noua provocare, o sa vedeti, bradul este exceptional, arata superb„, spune pentru opiniatimisoarei.ro Adrian Frentescu, consilier in cadrul Casei de Cultura a Municipiului Timisoara.

Bradul, inalt de 16 metri, a fost adus de la ocolul silvic Gurahont din Arad. Pomul care va impodobi Piata Victoriei de sarbatori a fost adus de reprezentantii Directiei de Mediu din cardul Primariei Timisoara care si in acest an au batut 4 judete apan au ales cel mai frumos brad pentru timisoreni.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.