A doua schimbare in Consiliul Local Timisoara. S-a gasit inlocuitor pentru Robert Kristof

TIMISOARA. Consiliul Local Timisoara a avut o sedinta in efectiv incomplet, dupa ce Robert Kristof a lasat scaunul de consilier local pentru cel de city manager. Si la aproape o luna de la acea sedinta, PNL-ul a venit cu propunerea pentru locul lasat liber.

CITESTE SI: Am condus 4 oameni sase luni si am fost consilierul primarului! Ambitiile city managerului de 25 de ani al Timisoarei, Robert Kristof, intr-un interviu VIDEO!

alin-nicusor-sarbu-3

Este vorba despre Alin Nicusor Sarbu, care este noul consilier local si a si depus juramantul la sedinta de plen de marti.

Odata cu venirea noului consilier s-a schimbat si componenta comisiei 2 a Consiliului Local. Astfel Alin Nicusor Sarbu va intra in comisia pentru dezvoltare urbanistica, amenajarea teritoriului si patrimoniu, din care mai fac parte Lucian Caldararu (PNL), Stefan Sandu (PNL), Daniel Idolu (PSD) si Ioan Szatmari (PSD).

Aceasta este a doua modificare a componentei Consiliului Local Timisoara, dupa ce la jumatatea lunii octombrie, Zlatiborca Marcov, reprezentanta a Uniunii Bulgarilor, a inlocuit-o pe Petronela Csokany.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.