Turturi si perdele scanteietoare! Peste o jumatate de milion de luminite vor impodobi Timisoara de sarbatori. FOTO!

TIMISOARA. Desi mai este o luna pana la deschiderea oficiala a Targului de Craciun de la Timisoara, muncitorii Primariei au inceput deja sa instaleze ornamentele care vor crea magia de sarbatori din centrul orasului.

CITESTE SI: Vestea fabuloasa pentru cea mai mare Clinica de Mari Arsi din tara, la Timisoara! Omul surpriza care s-a alaturat medicilor

Pregatirile pentru iluminatul festiv din centrul Timisoarei au inceput cu impodobirea copacilor decorativi. Primii pe care au fost puse instalatiile de iluminat au fost brazii pitici din vecinatatea Statuii Lupoaicei, dupa care s-a trecut la impodobirea brazilor mai inalti aflati intre Catedrala si Fantana cu pesti.

CITESTE SI: Dezvaluiri despre fantana ca in Las Vegas, ce se construieste la Timisoara! Cand va fi gata?

In centrul orasului va fi amplasata si in acest an perdeaua de luminite, iar aprinderea iluminatului festiv va fi facuta, asa cum s-a impamantenit deja, in seara zilei de 1 Decembrie.

decoratiuni-craciun-centru-7

Pentru iluminatul festiv de sarbatori 2016-2017 se vor monta perdele luminoase, bannere luminoase, tuburi flexibile luminoase si turturi, totalizand un numar de aproximativ 560.000 leduri si beculete. Lucrarile vor fi executate de catre concesionarii serviciului de iluminat public S.C. ELBA S.A. pe partea de Nord fata de Canalul Bega, respectiv S.C.AEM S.A. pe partea de Sud fata de Canalul Bega. Valoarea iluminatului festiv de sarbatori in Municipiul Timisoara este de 46.000 euro fara T.V.A. „, au precizat pentru opiniatimisoarei.ro reprezentantii Departamentului de comunicare din Primaria Timisoara.

CITESTE SI: Centrul NESIMTITILOR din Timisoara! Cu chilotii agatati in balcoane si geamuri nespalate cu anii, asteptam turistii la Capitala Culturala a Europei! FOTO!

Pe langa iluminatul festiv, in centrul Timisoarei vor fi amplasate si in acest an casutele  Targului de Craciun, care se va deschide tot in 1 Decembrie si se va desfasura pana in 8 ianuarie 2017. Pentru Targul de Craciun, inscrierile comerciantilor se vor inchide peste trei zile.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.