Zeci de companii si sute de locuri de munca, la Zilele Carierei 2016. Cu ce noutati vin reprezentantii Universitatii Politehnica Timisoara?

TIMISOARA. Au mai ramas doar cateva zile pana la cea de-a IX-a editie a ,”Zilelor Carierei”. Evenimentul va avea loc in perioada 26-27 octombrie 2016, la Restaurantul Universitar Politehnica din Complexul Studentesc, in intervalul 10:00-18:00. Proiectul implementat de catre Universitatea Politehnica Timisoara prin intermediul Centrului de Consiliere si Orientare in Cariera a crescut organic si se bucura de interesul unui public tot mai variat.

Pana in acest moment au confirmat prezenta la eveniment 43 de companii. La recomandarea participantilor, in program a fost introdusa sectiunea „De vorba cu specialistii”, unde cei interesati au ocazia sa ia parte la o discutie libera cu reprezentantii unui anumit departament al companiilor, in cea de-a doua zi de targ.

Pe langa ofertele de munca si de practica, „Zilele Carierei” mai asteapta vizitatorii cu workshopuri si concursuri tematice organizate de companiile participante, precum si cu o serie de alte activitati relevante pentru alegerea unui traseu profesional.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.