Targul Expo Promob si activitati pentru copii, in weekend, la Iulius Mall Timisoara

TIMISOARA. La sfarsit de saptamana, toti cei care vin la shopping sau isi petrec timpul liber la Iulius Mall se vor bucura de o agenda bogata in evenimente: Expo ProMob, un targ de creatii handmade, expozitia interactiva „Misterele Greciei Antice” si teatru de papusi.

Cele mai noi tendinte in amenajarea si decorarea casei, piese deosebite de mobilier si solutii pentru intretinerea locuintei vor fi prezentate la Expo ProMob. Targul se desfasoara incepand de vineri, 7 octombrie 2016, la parterul Iulius Mall.

De vineri pana duminica, in perioada 5 – 7 octombrie, la demisolul mallului se desfasoara o noua editie a Targului de Bijuterii si Accesorii Fashion. In cadrul acestuia, pasionatii de moda vor putea alege podoabe, curele, esarfe, genti si alte piese in tendinte, care sa le scoata in relief personalitatea si sa le contureze creativ vestimentatia.

Duminica, prichindeii sunt invitati la un nou spectacol de teatru de papusi. De la ora 12.00, in zona food court, spectatorii se vor intalni cu personaje de poveste: Hansel si Gretel.
Tot pentru copii, la Iulius Mall Timisoara sunt deschise portile expozitiei interactive „Misterele Greciei Antice”. Cei mici sunt invitati sa patrunda in lumea fascinanta a unei civilizatii stravechi si sa invete, in joaca, o lectie completa de istorie. Vizitatorii se costumeaza aidoma actorilor din amfiteatrele elene, exploreaza Labirintul Minotaurului, admira arhitectura epocii si descopera astronomia. Atelierele de bijuterii, experimentele stiintifice si confectionarea de monede le pun la incercare indemanarea si creativitatea. Expozitia poate fi vizitata zilnic, intre orele 10.00 – 20.00, la etajul mallului, in proximitatea zonei de joaca.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.