Alerta terorista la Timisoara! Palatul Dicasterial, luat cu asalt de trupele speciale de interventie! Ce s-a intamplat?

TIMISOARA. S-a dat alarma la Timisoara, in urma unui apel telefonic primit la numarul de urgenta 112. Oameni inarmati au luat ostatici in Palatul Dicasterial din Timisoara.

Din fericire acesta a fost doar scenariul unui exercitiu la care au participat politisti, jandarmi si militari de la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Banat.

Acestia au ajuns in mare graba la cladirea din centrul orasului care adaposteste instantele timisene. Imediat, strazile din jurul Palatului Dicasterial au fost blocate de jandarmi si nimeni nu a mai avut voie sa se apropie.

jandarmi-palatul-dicasterial
Luptatorii de la trupele speciale de interventie au patruns in forta in imobil si i-au incercuit pe ‘teroristii’ care pusesera stapanire pe cladire. Exercitiul a inceput in jurul orei 16.30 si nu a durat mai mult de un sfert de ora.

alerta-terorista-dicasterial-3

Acesta este al doilea exercitiu care are loc  la Palatul Dicasterial, in mai putin de o luna. La finele lui august, un colet suspect gasit in Judecatoria Timisoara a fost detonat controlat in curtea interioara a institutiei.

CITESTE SI: ‘Bomba la Palatul Dicasterial!’ Mesajul inspaimantator care a declansat un exercitiu de amploare la Timisoara! FOTO!

FOTO: Virgil Simonescu

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. De multa vreme tot vreau sa va zic asta si am zis ca mai binema abtin, dar aveti cele mai de cacat titluri. Sunteti ca aia de la Kanal D, titluri care nu au nicio legatura cu stirea. Ma mut pe tion.

  2. Acu toate ies perfect,dar Doamne fereste de un caz real,sa vezi atunci cum stangul loveste dreptul si nimeni nu o sa stie incotro s-o apuce…

  3. Eroii astia au auzit de ,,fatal funnel,,?
    Dar de diferenta dintre antiteorirsm si contraterorism?
    Intreaba-i opiniatimisoarei data viitoare astea doua lucruri.

  4. Cine sa puna bombe la Judecatoria Timisoara ? … Doar infractorii sunt mana in mana cu judecatorii…