Pericol urias in traficul din Timisoara! Cai printre masini pe una dintre cele mai circulate artere

TIMISOARA. ‘Fereasca sfantul sa-ti sara in fata masinii!‘ Spune furios un sofer aflat in trafic, la Timisoara, luni dimineata. Pe una dintre cele mai aglomerate drumuri din oras doi cai se plimbau nestingheriti printre masini, iar conducatorii auto ii priveau cu groaza, de teama ca nu cumva vreunul sa se repeada.

Cel mai probabil caii au evadat din locul in care fusesera lasati de stapan nesupravegheati. Fie n-au fost legati defel, fie s-au smuls de unde erau priponiti si au pornit spre Calea Sagului, pe care au traversat-o chiar prin dreptul unei intersectii.

In fotografiile postate pe o retea de socializare, caii sunt infatisati pe cand trec drumul si se opresc pentru cateva clipe pe scuarul din mijlocul soselei.

cai-calea-sagului-1

sursa foto: facebook.com

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. ieri (duminica) , galopau alta pereche de doi cai , pe buziasului . am sunat la 112 si au trimis comunitarii , chiar au rezolvat urgent.