Pase si gramezi in Piata Operei! Rugbystii de la Timisoara Saracens au iesit la joaca! FOTO SI VIDEO!

TIMISOARA. Campionii Romaniei la rugby au iesit in centrul Timisoarei in ultima zi din saptamana mobilitatii. Alaturi de campioni au fost prezenti si piticii din cadrul programului rugby4schools.

Dupa ce in urma cu o saptamana juniorii de la Timisoara Saracens au iesit in centru sa faca o demonstratie de rugby, a venit si randul echipei mari sa predea o lectie timisorenilor. Tot lotul campioanei Romaniei s-a strans langa fantana cu pesti din centrul orasului si a inceput sa schimbe pase cu cei prezenti in zona. O surpriza pentru campioni a fost si prezenta micilor rugbysti de la scoala generala numarul 30, campioni ai programului rugby4schools.

Rugbystii au pasat mingea ca pe linia de 3 sferturi, unul dintre micuti a si recuperat-o si a trecut printre campioni si a simulat inscrierea unui eseu. Cel mai frumos moment a fost insa cel in care rugbystii si copiii au facut o gramada.

Aceasta este a doua actiune a rugbystilor campioni alaturi de copii, dupa ce tot in aceasta saptamana Burcea, Popirlan, Moala, Maris si Aholelei i-au vizitat pe copiii de la spitalul Louis Turcanu.

CITESTE SI: Intalnire supriza, plina de emotie si veselie! Rugbistii de aur, in camera de joaca a copiilor de la Spitalul Louis Turcanu din Timisoara. FOTO!

 

Dupa actiunile alaturi de copii, rugbystii de la Timisoara Saracens joaca sambata, de la ora 11, al doilea meci din noua editie a Cupei Regelui, trofeu pe care il detin. Banatenii dau piept cu Universitatea Cluj.

 

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.