PNL Timis si-a ales primii candidati la alegerile parlamentare

TIMIS. Partidul National Liberal  Timis stie deja numele primilor candidati la alegerile parlamentare din acest final de an. Au fost desemnati alesii primelor doua componente ale partidului.

Femeile din PNL au avut patru candidate: Iulia Caldararu, Mariana Nagy, Liliana Onet si Doina Schedan. S-au calificat pentru votul final din Biroul Politic Judetean: Liliana Onet, care a primit 72.25%
din voturile colegelor, si Mariana Nagy cu doar 23.87%.

Si tinerii din PNL si-au desemnat candidatul care va merge spre validare in Biroul Politic Judetean. In intrecerea tinerilor au intrat doar doi concurenti, Liviu Cocean si Cristina Serban.
S-a calificat pentru votul final din BPJ, Liviu Cocean cel care a primit 81% din voturi.

Primarii nu au decis inca ce candidat vor trimite spre validare in Biroul Politic Judetean. Acesta nu va fi insa singurul hop pe care vor trebui sa il treaca cei care vizeaza un loc de parlamentar.

Vom face si un sondaj in care ii vom include pe toti candidatii, pe toti aspirantii si membrii BPJ vor cunoaste rezultatele sondajului inainte sa isi dea votul. Vrem sa procedam democratic… Sondajul costa si va trebui sa fie suportat de candidati. Vrem ca sondajul sa fie facut de un institut specializat, incat nimeni sa nu conteste rezultatele. Absolut toti candidatii intra in sondaj„, a spus in urma cu doua saptamani presedintele PNL Timis, Nicolae Robu.

CITESTE SI: Candidatii pentru parlamentare, sortati atent in PNL Timis. Ce test le-a pregatit presedintele Nicolae Robu?

Alegerile parlamentare din acest an se vor desfasura in 11 decembrie.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.