Nu s-a potolit. Un timisean prins din nou baut la volan, la o luna de cand a facut accident

TIMIS. S-a urcat la volan sa faca o plimbare, insa a fost oprit de politisti. La o verificare mai atenta, agentii au descoperit ca omul este un client mai vechi al lor.

Un timisean a fost oprit in trafic dupa ce a fost foarte aproape sa loveasca unul dintre politisti. La verificare, agentii au descoperit ca omul conducea o masina cu numere de inmatriculare false. Mai mult, soferul abia se mai tinea pe picioare, insa nu a opus rezistenta si a fost de acord sa faca toate testele pentru determinarea alcoolemiei.

accident-Ictar-Budint (3)
Surpriza pentru politisti a fost ca omul nu e la prima abatere. Acelasi sofer a fost prins in urma cu o luna, dupa ce a facut un accident la Iosifalau, cand a lovit o masina care circula regulamentar. Prima data cand a fost prins, timiseanul avea in masina si mai multe lazi de bere si a sarit si la bataie.

CITESTE SI: Rupt de beat si cu ‘rezerve’ in portbagaj. Un timisean a facut accident si a sarit sa-i bata pe cei veniti sa-l ajute

Dupa aceasta ultima isprava, timiseanul recidivist are acum toate sansele sa ajunga dupa gratii.

Citeste mai multe: AICI

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. Ministrul Justitiei, Raluca Pruna, într-un interviu acordat săptămâna aceasta a precizat că 60% din cei eliberați din pușcărie recidivează și ajung din nou după gratii. Așa este și cu infracțiunile de circulație.