Marius Dugulescu – omul care ajuta copiii fara parinti si parintii fara copii

Președintele Partidului Mișcarea Populară Timișoara, Marius Dugulescu, și-a dedicat viața ajutorării semenilor mai puțin norocoși. Copii, tineri și vârstnici, deopotrivă, găsesc o rază de speranță în acțiunile umanitare inițiate de pastorul Petru Dugulescu și continuate de fiul său, Marius. Azilul de bătrâni de la Hațeg și Casa “Frații lui Onisim” din Timișoara sunt doar două dintre proiectele sociale care schimbă destine și prin care oameni năpăstuiți găsesc puterea de a zâmbi din nou.

Faptele bune ale lui Marius Dugulescu nu se opresc însă aici. Ca deputat, a avut zeci de acțiuni prin care locuitorii din Colegiul său au văzut că parlamentarul este alături de ei.

În cei patru ani, am avut 34 de întâlniri cu cetățenii din Colegiul 3, am inițiat 127 de proiecte legislative, am atras peste două milioane de lei pentru reabilitarea mai multor grădinițe, școli și lăcașuri de cult aparținând diferitelor confesiuni și i-am ținut în permanență la curent pe alegători, cu ceea ce fac în Parlament. În acest sens am tipărit, anual, din banii mei, peste 30.000 de rapoarte de activitate. Cu ajutorul unui avocat și a doi juriști, am acordat consultanță juridică tuturor cetățenilor din Colegiu. În plus, cu sprijinul Asociației <<Isus, speranța României>> și al organizației <<Assist International>>, condusă de Bob Pagett, am distribuit 35.000 de perechi de pantofi copiilor din Colegiul 3. De asemenea am donat elevilor proveniți din familii nevoiașe, în mai multe rânduri, ghiozdane și rechizite școlare”, spune Marius Dugulescu.

Oamenii care îl cunosc și știu ce a făcut pentru comunitate, spun că Dugulescu este un politician atipic. Dacă cei mai mulți promit multe și nu fac nimic și sunt la dispoziția cetățenilor doar atunci când au nevoie de voturi, Marius Dugulescu este omul faptelor, al faptelor bune pe care le face oricând, nu doar în campania electorală. Spre exemplu, în 2013, deși nu mai era deputat, Dugulescu a contribuit la dotarea Secției de Arși de la Spitalul de Copii din Timișoara, cu echipamente medicale performante, în valoare de 60.000 de euro. A reușit acest lucru, cu sprijinul celui mai mare Club Rotary din America, cel din Oklahoma.

Prin Asociația “Isus, speranța României”, Dugulescu ajută sute de copii fără părinți și părinți fără copii. Mai exact, în cadrul organizației funcționează un centru pentru ofani și un azil de bătrâni, însă proiectele sociale ale Asociației sunt mult mai multe. Voluntarii îi vizitează zilnic pe bolnavii de SIDA de la Spitalul Victor Babeș din Timișoara, iar duminica organizează diverse acțiuni pentru tinerii care au părăsit centrele de plasament.  În plus, de peste zece ani, zi de zi, membrii Asociații duc 65 de porții de mâncare, celor mai săraci oameni din Timișoara.

Legendă foto: Marius Dugulescu și Bob Pagett, președintele Organizației “Assist International”

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.