Vopseaua e de domeniul trecutului. Cum coloram ouale de Paste in mod natural?

Cu o saptamana inaintea sfintei sarbatori a Pastelui, gospodinele incep sa isi faca planurile pentru traditionala vopsire a oualelor. Multe dintre mamici incearca insa alternativele naturale de colorare a acestora.

Vopselele naturale sunt, potrivit The Huntsville Times, un trend pentru ouale de Paste. A vopsi ouale in mod natural necesita uneori o munca laborioasa, iar ingredientele sunt destul de scumpe daca e sa le cumperi de la supermarket sau din piata. Cu toate acestea, vopsirea oualor de Paste poate fi o activitate amuzanta si creativa in acelasi timp. Florile presate sau frunzele pot folosi la decorarea oualor.
Iti oferim cateva sugestii pentru a vopsi natural ouale de Paste, cu mentiunea ca nu toate metodele naturale de vopsire sunt eficiente in aceeasi masura.

Oua vopsite de Paste: roz deschis – suc de sfecla
In loc sa fierbeti ouale in sucul de sfecla, le puteti lasa peste noapte. Atentie insa! Fierbeti bine oaule inainte de a le scufunda in sucul de sfecla, pentru ca acesta penetreaza coaja si va puteti trezi cu oul colorat si pe interior.

Citeste mai multe: AICI

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.