O sesiune de cumparaturi in valoare de 10.000 de lei si zece telefoane Samsung S7, premiile oferite de Iulius Mall, cu ocazia Sarbatorilor Pascale

Se apropie Sarbatorile Pascale, momentul aparte al anului, in care bucuria de a darui se imbina cu fericirea de a fi alaturi de familie si de toti cei dragi. La Iulius Mall Timisoara, am pregatit surprize minunate, astfel incat toti cei care ne calca pragul sa petreaca momente frumoase si relaxante. Peste 10.000 de premii, printre care si o sesiune de cumparaturi in valoare de 10.000 de lei, sunt cadourile de care vor avea parte clientii fideli, in perioada 15 – 30 aprilie 2016.
De Paste, suntem impreuna!” este laitmotivul campaniei de la Iulius Mall, la care pot participa toti cei care fac shopping in valoare de minimum 150 de lei. Zilnic, primii 625 de cumparatori sunt asteptati la standul de premiere de la Centrul Info. Aici, vor fi invitati sa aleaga oul de Paste norocos, care va ascunde un cadou garantat, precum: vouchere de cumparaturi, bauturi racoritoare, sticle de vin, papioane fashion sau bilete la concertul Julio Iglesias.

Cei mai norocosi dintre ei pot ajunge in posesia unuia dintre marile premii, acordate prin tragere la sorti, sambata, 30 aprilie: 10 telefoane Samsung S7 cu Gear View sau o sesiune de shopping mult visata, in valoare de 10.000 de lei, la brandurile preferate din Iulius Mall.

Pentru copii, Iulius Mall organizeaza un concurs, care le va pune in valoare creativitatea si le va da ocazia sa castige premii dulci, in Labirintul Iepurasului.

Decoratiuni de poveste si evenimente diverse vor intregi atmosfera zilelor premergatoare Sarbatorilor Pascale, la Iulius Mall Timisoara, vizitatorii avand, astfel, ocazia de a petrece, impreuna cu cei dragi, momente aparte.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.