Mii de copii si parinti la Gasca Zurli si folclor in ultima seara de show la Shopping City Timisoara! GALERIE FOTO!

TIMISOARA. S-a incheiat si ultima zi de distractie la Timisoara Shopping City cu ocazia deschiderii centrului comercial, iar aceasta  a fost rezervata prichindeilor, dar si iubitorilor de folclor banatean.

Ansamblul „Doina Timisului” a urcat pe scena si i-a invitat pe timisoreni la o seara de cantec popular, joc si voie buna.

CITESTE SI: Mii de oameni la concertele care au dat startul distractiei la Shopping City Timisoara! Tu ai fost acolo? GALERII FOTO!

CITESTE SI: Cu mic cu mare, timisorenii s-au adunat la o noua seara de concerte la Shopping City Timisoara! GALERIE FOTO!

zurli-doina-timisului-mall (33)

Si prichindeii s-au distrat de minune la Shopping City Timisoara cu cei de la Gasca Zurli.. A fost veselie mare, s-a cantat, s-au jucat jocuri si s-a dansat. Iar din repertoriu nu a lipsit cantecul „Am o casuta mica!”.

zurli-doina-timisului-mall (17)
Cele trei zile de distractie la Shopping City Timisoara au fost un succes, atragand foarte multi timisoreni de toate varstele, iar muzica a fost pentru absolut toate gusturile. Organizatorii promit clientilor si alte surprize odata cu extinderea centrului comercial.

FOTO: Virgil Simonescu

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.