Idei pentru un concediu. Oaze de relaxare pe care le gasesti cu greu pe harta!

Daca esti iubitor de mare si concedii in locuri exotice, dar vrei sa eviti aglomeratia, iti dam noi cateva idei de vacanta. Exista locuri mai putin celebre, chiar pe coastele Europei, in care poti sa re relaxezi si sa admiri natura.

Te-ai gandit ca Marea Britanie reprezinta o singura insula aflata pe coasta Europei? Te-ai inselat. Cuprinde, de fapt, un numar mare de insule mai mici, peste 6.000, si multe dintre acestea sunt perfecte pentru plimbari unice in viata, arata CNN.

Aflate la 40 de kilometri de Cornwall, insulele Scilly sunt o bijuterie a naturii. Si chiar daca nisipul alb si apele azurii nu sunt primele lucruri care iti vin in cap cand te gandesti la litoralul britanic, aici le vei gasi din plin. Datorita unor curenti speciali, o sa intalnesti o flora care nu se mai gaseste in alta parte in Marea Britanie.

Scilly2

La cativa kilometri de coasta zonei Northumberland, nord-estul Angliei, se gasesc fascinantele insulele Farne. Aici poti sa te bucuri de prezenta unor pasari senzationale si poti vedea multe foci, mai ales in octombrie, cand poti admira mamiferele alaturi de puii lor abia nascuti.

Farne2

Citeste mai multe: AICI

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. Interesanta abordare insa lucrurile nu se opresc aici. Totusi ma bucur ca s-a abordata aceasta tema. O sa marchez aceata pagina pentru a reveni mai tarziu, trebuie analizata

    http://www.tst1.sbox.com