Protest cu caini in fata Primariei Timisoara. Oamenii spun „Nu eutanasierii!”

TIMISOARA. Aproape 100 de persoane au protestat, miercuri seara, in fata Primariei Timisoara, fata de decizia de eutanasiere a cainilor maidanezi din adapostul de la marginea orasului. Oamenii au venit insotiti de caini si au si-au strigat nemultumirea.

„Ceea ce propune primarul Robu nu este un lucru normal, eutanasierea cainilor nu este o solutie ca sa scapam de problemele de pe strazi. Trebuie sa incurajam adoptiile si in acelasi timp trebuie facute sterilizari”, a spus una dintre femeile prezente la protest.

CITESTE SI: Verde la eutanasiere! Incepe UCIDEREA cainilor din adapostul Danyflor, la Timisoara!

Pe de alta parte, manifestantii cred ca daca banii pentru ingrijirea cainilor ar fi fost dati asociatiilor pentru protectia animalelor, nu s-ar fi ajuns in aceasta situatie.

„Banii care trebuie folositi pentru ingrijirea cainilor nu ar trebui dati unor firme private, ci asociatiilor de protectie a animalelor, pentru ca daca se dau la o firma privata, nu e in interesul acesteia sa ia animalele de pe strazi, pentru ca atunci si-ar pierde obiectul muncii”, a spus unul dintre cei care au iesit in strada sa spuna „nu”eutanasierii cainilor.

Oamenii au iesit in strada pentru a incerca stoparea reinceperii eutanasierii cainilor de la adapostul Danyflor, dupa ce, in urma cu aproximativ o saptamana, primarul Timisoarei, Nicolae Robu, a dat unda verde reluarii acestei proceduri, in cazul animalelor care nu sunt adoptate in termen de 14 zile, asa cum cere legea.

CITESTE SI: Reactia neasteptata a primarului Nicolae Robu in scandalul uciderii cainilor fara stapan din adapostul Danyflor de la Timisoara

In prezent, in adapostul Danyflor de la marginea Timisoarei sunt aproximativ 560 de caini. Iar de cand a inceput scandalul reluarii eutanasierii animalelor, doar 10 au fost adoptate.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. We Demand you sa va retrageti 🙁 AS/AP si veti primi un CEC IN alb din partea noastra – LA pachet cu vesnica pomenire in rindul ” dreptiilor ” (DA!) neamului mio rit ic – Ase sa va ajute the mighty Dog … ! =======================================================================
    this is STILL EUROPE 🙂 SO NO Exit from this situation (ugly true) only Obey & pro ceed EXACTLY as per Our instructions – aka DW ! ============================================= ===========
    and god JUST ! rested in between for the sake of your fucking Banana republic 🙂 ============================================= ==========================
    IPOcrizia la mioritici: NE phute grija de niste dobitoci beti care nu s-or uitat unde se baga DAR DE aia 40 DE morti de la cimisoara – macelariti de izmene subliminale pe treptii bordelulul national sub binecuvintarea s/Katanelor silentio stampa – NO Arligton on the SPOT ! basca ca cretini ne idobitocesc copchii cu fetele lor de basiti prosti – oare atit se pote la noi ? NU cred ci mai degraba este o delasare (grheata !) generalizata … but Change is good from time to time ===========================================================================
    JUST mark sure they travel light … Always !
    ===========================================================================
    Pardon ? what you are waiting for … ? De Ce Oare tre sa ne facem de rusine cu madulare ” beatificate ” … de atita timp 🙁
    ================================= ==
    ZI Trista pentru societatea chimisoara – se pare nu numai ca si-au pierdut capacitatea naturala de a contra-argumenta LOGIC ci sunt de-a dreptul paralizati de … rusine 🙂 Drept pentru care vom continua pina CIND: – Javra de Daniel isi face mea culpa in numele BOR ulu * PROFEsionista ! pentru sinGeLe varsat si tratamentul porcin ulterior aplicat 2. Va re-trageti DE indata aramtele din scoli pentru eliberarea DE frici inutile (a grijei de maine, a iadului vesnic etc.etc.etc.) 3 ! – puneti CHiatra pe treapta ACOLO unde ii este locul next tu un drapel in berna FOREVER !!! – apoi lasa sa mai traga pe la beserica cine or avea chef (de chef – aia le-o dat maximum respect indeed 🙂 DECI pina la indeplinirea acestor requesturi vom continua tir ul la modul urmator – pick up un articol ofertant decat pe PROst de vector iar apoi C&P bring back over and over (plus un contor spre memoria societatii multilateral…!

  2. Eutanasiati maidanezii si castrati zoofilii din timisoara

  3. Protest organizat de catre cine ? O sleahta de psihopati scapati din sectiile de psihiatrie ca impiedica aplicarea unei legi ? Asta este infractiune .