Martisoarele VEDETA la tarabe, primavara asta la Timisoara! Ce trasnai au mai facut vanzatorii? FOTO!

TIMISOARA. Timid, de Dragobete, si-au facut aparitia la Timisoara primii vanzatori de martisoare.  Ca in fiecare an, comerciantii s-au straduit sa confectioneze simboluri ale primaverii iesite din clasicele tipare.

Si anul acesta, la Timisoara, avem de toate, de la martisoare traditionale, cu motive florale si snururi rosii, pana la figurine din desene animate.

martisoare-bega (13)

Nu a fost uitata nici ia romaneasca, impodobita cu motive populare rosii si verzi. Apoi, sunt papusi in miniatura, animale, imitatii de bijuterii, trifoiul, fluturii, sau diferite flori de sezon.

martisoare-bega (10)

Producatorii acorda mare atentie si ambalajului in care sunt puse martisoarele. Creatiile pleaca de la cutiute sub forma de inima, care te duc cu gandul la Ziua Indragostitilor, la banalele ambalaje din carton. Acestea din urma sunt si ele ornate cu chipurile celebrelor personaje din desenul animat Minnions. Acestea sunt, de altfel, vedetele acestui sezon al martisoarelor la Timisoara.

martisoare-bega (6)

Preturile martisoarelor incep de la 1,5 lei bucata si merg pana la 20 de lei, cele din materiale mai sofisticate.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.