Prapad pe soselele din Timis. Numar impresionant de amenzi!

TIMIS. Politistii de la circulatie au avut mult de lucru in ultimele patru zile. Acestia au aplicat peste 900 de amenzi pentru diferite abateri de la legea circulatiei, insa printre cei vizati au fost si pietonii.

Agentii au aplicat mai exact 918 amenzi, dintre care 302 au fost pentru nerespectarea limitelor de viteza, iar 78 pentru neutilizarea centurii de siguranta. De asemenea, politistii au intocmit si noua dosare penale. De asemenea, 137 de soferi s-au ales cu permisul suspendat, pentru diferite perioade de timp, 68 dintre acestia primind aceasta sanctiune dupa ce nu au acordat prioritate pietonilor. Agentii au mai retras si 10 certificate de inmatriculare.
Nici pietonii nu au scapat de amenzi, din moment ce 78 dintre acestia s-au ales cu amenzi pentru traversarea strazii prin locuri nepermise.
Actiunile politiei rutiere vor continua si in acest final de saptamana.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. Sa fie primit!

  2. foarte bine. aşa le trebuie şoferilor nesimţiţi şi şmecherilor de vitezomani, dar şi pietonilor indisciplinaţi. multă sănătate şi felicitările mele Poliţiei.

  3. „pistolul” radar pe cind in oras pentru „viteji” grabiti???

  4. Bravo Politia Rutiera! Bravo Petrica! Cati mai multi politisti la supravegherea drumurilor si ardeti-i pe mitocani! Fostul tau coleg C de al Criminalistica

  5. Foarte bine, si la trecerile la nivel cu calea ferata fara bariera, ar trebui sa se posteze politia rutiera.Recas-Bazos.