Te casatoresti in acest an? Treci pe la Centrul Regional de Afaceri din Timisoara si iti iei tot ce iti trebuie! FOTO!

TIMISOARA. Astazi a inceput la Centrul Regional de Afaceri editia a X-a a Salonului Mirilor. Cei care in acest an isi organizeaza nunta pot gasi haine, torturi, invitatii, fotografi sau cameramani, toate pentru ca ziua speciala sa fie una perfecta.

Editia a X-a a Salonului Mirilor aduce la Centrul de Afaceri al Camerei de Comert, Industrie si Agricultura 70 firme participante care ii asteapta pe viitorii miri. Organizatorii afirma ca preturile sunt pentru toate buzunarele si in acest an.

Invitatiile pleaca de la 1,5 lei si ajung la 5 lei bucata, in functie de cat de sofisticate ori personalizate vrei sa fie, iar tortul de nunta te costa intre 60 si 80 de lei pe kilogram, in functie de cum iti doresti sa arate.

Si ofertele firmelor de servicii foto video variaza si incep de la 400 de euro pachetul. Unele firme vin chiar si cu oferte speciale de excursii in strainatate.

Mirii isi pot face costumul la comanda, iar pretul pleaca de la 2100 de lei. Si, pentru ca e ziua nuntii, si toti ochii vor fi in principal pe mireasa, rochiile nu lipsesc de la targ si pleaca de la 1300 de lei bucata, insa exista si oferte speciale.

O noutate a acestei editii a zecea este conceptul de ‘white friday’, unde sunt peste 500 de rochii, fiecare la pretul de 1000 de lei” a declarat Rodica Olinic, reprezentatul Camerei de Comert, Industrie si Agricultura Timis.

In cadrul Salonului Mirilor vor fi organizate si alte evenimente.

Maine asteptam tinerii care sunt mai timizi sa spuna da, dar doar pentru o zi. Pentru aceasta alaturi de un certificat de casatorie, le oferim o fotografie gratis, o lectie de dans si celor mai norocosi o cina romantica la un restaurant din Timisoara. Astazi, dupa masa, asteptam toate doamnele, incepand cu ora 18.00, la parada modei. Cele mai spectaculoase rochii de mireasa, tinute de miri si tot ceea ce inseamna rochite, toalete, bijuterii, hair-styling si make-up. In toate aceste zile vor fi demonstratii practice de machiaj si de coafura, va fi un concert al trupei Phaser, vor fi prezentari de moda si de produs, iar duminica, toti cei care au calcat pragul Centrului Regional de Afaceri si si-au luat un bilet de intrare, avem tombola. Marea extragere va avea loc duminica, 17 ianuarie, la orele 16.00. Cine va avea norocul, va castiga o spectaculoasa rochie de mireasa si un spectaculos costum de mire, pe langa alte premii surpriza. Asadar, nu ratati sansa, Salonul Mirilor 2016 va asteapta de astazi, pana duminica„, a spus la festivitatea de deschidere Rodica Olinic, reprezentatul Camerei de Comert, Industrie si Agricultura Timis.

In deschiderea Targului a fost oficiata o casatorie de forma intre doi sportivi ai unui club de dans, urmata de o reprezentatie de exceptie a Biancai Mihaescu pe piesa Ave Maria, iar programul artistic s-a incheiat cu un spectacol de dansuri populare al celor de la Doina Timisului.

Targul de la Centrul de Afaceri din Timisoara, de pe bulevardul Eroii de la Tisa, este deschis vineri si sambata intre orele 10.00 – 20.00, iar duminica intre 10.00 si 18.00.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.