A comis o fapta oribila si a vrut sa fuga din tara prin Timis. Unde a fost prins un barbat dat in urmarire generala si ce s-a intamplat cu el?

TIMIS. Un tanar din Hunedoara a plecat catre occident in speranta unei vieti mai bune, insa acesta a fost oprit la granita de politisti. Acesta era dat in urmarire, iar momentan va trebui sa isi amane planurile de a vedea vestul Europei.

Tanarul de 22 de ani din Hunedoara a vrut sa iasa din tara prin vama Cenad, insa la verificarea acestuia, politistii au observat ca nu avea voie sa iasa din tara. Pe numele hunedoreanul era emis un mandat de urmarire deoarece trebuie sa execute o pedeapsa de trei ani de inchisoare pentru viol.

Odata cu aceasta descoperire, frontieristii l-au predat pe tanar colegilor de la Inspectoratul Judetean Timis, pentru ca acestia sa il duca in locul unde va visa occidentul in urmatorii trei ani.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.