Cati oameni si-au pierdut viata pe soselele din Timis si care au fost cauzele principale ale accidentelor in 2015?

TIMIS. Pe soselele judetului, anul trecut, in 2015, au avut loc 51 de accidente, care s-au soldat cu decese si ranirea unora dintre participantii la trafic. Politistii au retinut si permise si au dat amenzi pentru infractiunile sesizate.

In cele 43 de accidente grave care au avut loc in judet, in 2015, au decedat 14 persoane, iar alte 45 au fost ranite. Numai anul acesta doua persoane si-au pierdut viata in accidente.

Acestea au avut drept cauza depasirea vitezei legale si neadaptarea acesteia la conditiile de drum. Alte opt accidente au avut drept cauza depasirile neregulamentare, iar in acestea au murit patru persoane, iar alte sapte au fost ranite grav.

De asemenea, in primele patru zile din an politistii au aplicat 342 de amenzi, dintre care 189 pentru nerespectarea vitezei legale, iar 53 pentru cei care nu au purtat centura de siguranta. Agentii au retinut 22 de permise de conducere, in cinci dintre cazuri pentru depasirea cu mai mult de 50 de kilometri pe ora a vitezei legale, iar in alte cinci pentru efectuarea depasirilor in mod incorect.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.