Mos Craciun a ajuns la Spitalul Judetean Timisoara cu tolba plina! Cum a fost primit? FOTO!

TIMISOARA. Emotii multe si asteptare mare la Spitalul Judetean Timisoara. Mos Craciun a facut o oprire astazi la cel mai mare spital din vestul tarii, alaturi de ajutoarele sale de nadejde, doi spiridusi.

Mos Craciun a adus cadouri pentru copiii angajatilor Spitalului Judetean din Timisoara, iar zeci de prichindei, insotiti de parinti, cu totii medici, asistente, infirmiere, brancardieri, l-au asteptat cu mare drag.

mos-craciun-spitalul-judetean-timisoara (40)

Doua coruri i-au cantat mosului colinde, corul Epifania al Parohiei Iosefin, corul Lira si corul de copii al Bisericii Sfintii Cosma si Damian, din vecinatatea spitalului.

Pustii au ascultat si ei cuminti colindele, apoi s-au grabit sa dea iama prin sacul mosului, nerabdatori sa-si vada  darurile.

Piticii s-au bucurat din plin de cele primite, mai ales ca stiu precis ca Mosul le va mai face o vizita, in  seara de Ajun, si acasa, pentru ca au fost cuminti si i-au trimis listele cu dorintele lor speciale din timp.

Am tinut neaparat ca inainte de serbarea Craciunului sa fim alaturi unii de ceilalti. Atata timp cat voi fi la conducerea spitalului, de sarbatorile pascale si de sarbatorile de Craciun, intotdeauna vom organiza asemenea evenimente, pentru acest personal care 365 de zile pe an lucreaza in niste conditii pe care putina lume si le imagineaza. Nu este nici pe departe ceea ce se vede la televizor. Este o lupta permanenta intre viata si moarte, este o responsabilitate uriasa, un stres urias, si atunci trebuie sa facem totul ca macar in preajma sarbatorilor, macar atunci, sa uitam tot ce a fost, sa fim buni, sa fim omenosi, sa fim corecti, sa ne uitam unii in ochii celorlalti si sa incercam sa ne bucuram intr-adevar din tot sufletul. Au fost fenomenali copiii, si inca o data ne dovedesc ca inocenta lor, naivitatea lor, este mult mai presusus decat orice”, a spus pentru opiniatimisoarei.ro  managerul Spitalului Judetean Timisoara, dr Marius Craina.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.