Atentie, soferi! Trafic blocat intre Timisoara si Lugoj, in urma unui accident!

TIMISOARA. Soferii sunt avertizati sa evite drumul Timisoara – Lugoj, intrucat traficul e blocat inspre Izvin.

Un tir incarcat cu aluminiu a fost implicat intr-un accident rutier, iar parte din incarcatura a ajuns pe sosea.

Un TIR se deplasa dinspre Timisoara spre Lugoj, iar in apropierea localitatii Izvin soferul nu a adaptat viteza la conditiile de drum, caroisabilul fiind umed si a intrat in coliziune cu un autoturism care se deplasa regulamentar in fata sa. Nicio persoana nu a fost ranita, accidentul soldandu-se cu pagube materiale”, a declarat pentru opiniatimisoarei.ro Ancuta Morariu, purtatorul de cuvant al IPJ Timis.

TIR-ul transporta trei role de aluminiu, fiecare grea de 8 tone. Din cauza accidentului, una din role a cazut pe carosabil si se incearca ridicarea acesteia cu o macara.

Conducatorii auto sunt indrumati de politisti sa foloseasca ruta alternativa Timisoara – Buzias – Lugoj. Aceasta pentru ca e posibil ca operatiunea de degajare a drumului sa dureze.

UPDATE: Dupa aproximativ o ora si jumatate traficul a fost deblocat.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.