‘Veniti repede, se trage’! Focuri de arma in Timis! De ce surpriza au avut parte politistii?

TIMIS. Un apel disperat la 112 i-a mobilizat pe politisti noaptea trecuta in comuna Lovrin, unde se auzisera mai multe focuri de arma.

Ajunsi la fata locului, oamenii legii au descoperit un barbat de 41 de ani care statea la volanul unei masini pe o strada din localitate. Satenii le-au spus agentilor ca acesta trasese cu o arma. Cand i-au controlat masina, politistii au gasit un pistol cu gaze si 16 cartuse.

Mai mult, verificat cu alcooltestul, s-a dovedit ca barbatul bause destul de bine. Aparatul indica 0,60 mg/l alcool pur n aerul expirat, astfel ca agentii l-au condus la spital pentru recoltarea probelor de sange.

Politistii i-au verificat si documentele. Ii lipsea tocmai permisul de conducere. Pentru ca nu avea asa ceva.

Pistolarul s-a ales cu dosar penal pentru nerespectarea regimului armelor si munitiilor, pentru uz de arma neletala fara drept, dar si pentru conducerea unei masini fara permis.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.