Surpriza pe care ne-o face vremea, in acest sfarsit de saptamana la Timisoara!

TIMISOARA. Vreme incredibil de calda pentru luna decembrie, in partea de vest a tarii. Nu mai putin de 13 grade Celsius sunt anuntate in acest sfarsit de saptamana, la Timisoara.

Chiar daca ne apropiem de jumatatea lunii decembrie, vremea buna nu se da dusa. In Timisoara, chiar daca cerul va fi innorat, sfarsitul de saptamana vine cu temperaturi primavaratice.

10-12 grade Celsius vor arata termometrele sambata, la Timisoara. Cerul va fi noros pe parcursul intregii zile, insa meteorologii spun ca nu sunt sanse sa ploua.

Si mai cald va fi duminica, atunci cand se anunta chiar si 13 grade Celsius in Timisoara. Nici norii nu vor mai fi atat de multi pe cer, astfel ca va fi o zi numai buna de o plimbare.

Cu temperaturi la fel de mari incepe si saptamana viitoare. Luni, in vestul tarii se vor inregistra pana la 10 grade Celsius.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.