O lume de poveste! Cum s-a transformat Iulius Mall Timisoara de sarbatori? FOTO!

TIMISOARA. La Iulius Mall Timisoara brazii, decoraţiunile si luminile de Craciun sunt la superlativ. in Curtea de Onoare a fost amplasat un brad  impunator, de  20 de metri inalţime, impodobit cu zeci de funde aurii. In jurul sau, copiii vor gasi un castel desprins parca din povestile copilariei, locuit de zane.

Timisorenii care au trecut, in aceste zile, pragul Iulius Mall, au fost cuceriti si de decorul spectaculos de la demisol, acolo unde un brad de aproape 10  metri si zeci de cutii de cadouri sclipesc  in apropierea jiltului lui Mos Craciun.

in Atrium, stele stralucitoare, globuri suspendate si decoratiuni de iarna creaza o atmosfera de basm. in zona Intersport, a fost realizat un tablou desprins parca din povestea Alice in  tara Minunilor. Obiectele supradimensionate din povestea lui Alice, care troneaza langa un alt brad spectaculos, starnesc interesul copiilor si al celor mari, in egala masura.

Tot la etajul Iulius Mall Timisoara, Masina Fantastica ofera un adevarat spectacol fascinant, cu lumini colorate si baloane de sapun.

Alti zeci de brazi si sute de decoratiuni infrumuseteaza interiorul Iulius Mall Timisoara, iar cladirea este imbracata in perdele, ghirlande si turturi de lumina, stralucind ca un palat din basme.

Decoratiunile superbe i-au cucerit pe timisoreni si sute de persoane si-au facut fotografii in decorul magnific de la Iulius Mall.

In plus, pana pe 24 decembrie2015, Craciunul se vede altfel, la mall! Cientii au ocazia sa castige zilnic cate un televizor Samsung curbat Smart UHD, 101 cm, prin tragere la sorti, in cadrul campaniei CRACIUN HIGH DEFINITION. Pot castiga si multe alte premii clientii care fac cumparaturi in valoare de minim 150 de lei si completeaza taloanele de tombola pe care le primesc de la Centrul Informational, acolo unde trebuie sa prezinte bonul fiscal primit pentru produsele achizitionate in ziua respectiva.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.