Vrei sa daruiesti unor oameni necajiti hainele pe care nu le mai porti? Cand le vei putea pune in containere speciale, la Timisoara?

TIMISOARA. Si faptele bune au nevoie de… timp. Desi s-a stabilit de mai bine de doua luni ca in Timisoara vor fi amplasate containere, in care vor putea fi lasate haine pentru nevoiasi, cei care vor sa faca acest lucru mai au de asteptat.

Containerele speciale abia au fost trimise la inscriptionat, astfel ca vor fi montate cel mai probabil la inceputul lunii noiembrie.

” S-a intarziat atat de mult pentru ca am asteptat ca toate primariile mari din judet sa aprobe acest proiect, sa putem trimite toate containerele deodata la inscriptionat. Acum sunt trimise, sunt la Satu Mare, si sunt in stadiul de inscriptionare, am trimis si siglele fiecarei primarii. Asteptam ca la inceputul lunii noiembrie sa vina inapoi si sa le montam”, au declarat reprezentantii Fundatiei Caritas pentru opiniatimisoarei.ro.

In judetul Timis, astfel de containere vor fi amplasate si in Lugoj si Sannicolau Mare. Iar in Timisoara, hainele vor putea fi donate in 10 locatii din oras.

Iara unde vor fi puse containerele, in Timisoara:

– Calea Sever Bocu – in statia de autobuz “Sf. Apostoli Petru si Pavel”, zona BRD – 2 containere;
– Calea Buziasului – zona Profi, pe trotuar, intre bancute – 2 containere;
– Cartierul Soarelui – in statia de autobuz, Parcul Sudului – 2 containere;
– Calea Girocului – la BRD, pe colt, in statia “Ioan Stanciu” – 2 containere;
– Calea Sagului – langa parc, zona Steaua – 2 containere;
– Strada Transilvania – vis-a-vis de Restaurant Nora, zona benzinariei Rompetrol – 2 containere;
– Str. Gh. Lazar – in statia de autobuz de la Kaufland, vis-a-vis de Raiffeisen Bank – 2 containere;
– Intersectia C. Torontal – Bd. Cetatii – in statia de autobuz, vis-a-vis de Romstal – 2 containere;
– Calea Aradului – in statia de autobuz “Liege”, Piata Verde – 2 containere;
– Stadionul “Dan Paltinisanu” – magazin “Novatim” – 2 containere

Federatia Caritas va goli, periodic, containerele, fara a afecta circulatia masinilor si va distribui hainele si incaltamintea unor persoane nevoiase.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.