Final de Bacalaureat. Cati elevi s-au prezentat la ultima proba scrisa si cand vor afla ce note au luat?

TIMISOARA. 250 de elevi din Timis nu s-au prezentat la ultima proba de Bacalaureat din aceasta sesiune. Chiar daca au putut sa isi aleaga materia din care dau examen, absolventii de liceu au ales sa lipseasca, iar din aceasta cauza, nici nu mai au nicio sansa de a promova Bac-ul.

Din cei peste 4800 de elevi care au participat la examen, in Timis cei mai multi au ales la proba optionala Biologia. 2021 de tineri au ales aceasta materie, in timp ce pe locul doi in preferintele absolventilor a fost Geografia, la care au dat examen 1909 elevi.

In Timis, printre optiunile elevilor pentru proba la alegere a profilului se numara si chimia, fizica, economia sau informatica, dar si psihologia si sociologia.

Cu totii vor afla cum s-au descurcat la toate probele scrise marti, in 7 iulie si tot in aceiasi zi, cei nemultumiti de punctajul obtinut, vor putea depune contestatii.

 

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.