Drapelul Romaniei a fost sarbatorit la Timisoara cu o defilare prin ploaie in fata Palatului Administrativ. FOTO!

TIMISOARA. Zeci de militari din Timisoara au defilat purtand Drapelul National al Romaniei, in fata Palatului Administrativ din Timisoara, de Ziua Drapelului. Momentul a avut loc in prezenta conducerii Consiliului Judetean Timis si a Prefecturii Timis, dar si a unor consilieri judeteni, sefi de institutii sau timisoreni.

Au fost prezenti Titu Bojin, presedintele CJ Timis, Zoltan Marossy, subprefectul de Timis, Dan Diaconu si Traian Stoia, viceprimari, dar si Florian Zanfir, vicepresedintele CJ Timis.

Aniversarea Drapelului a inceput la ora 9 cu slujba de sfintire a Drapelului la Catedrala, apoi a urmat ceremonia de inaltare a Drapelului in fata Palatului Administrativ si un recital de poezie sustinut de elevii de la Liceul Teoretic ”Grigore Moisil” si de la Liceul Teoretic ”Vlad Tepes” din Timisoara. Toate acestea in ciuda vremii ploioase de afara.

A urmat defilarea Detasamentului de onoare format din militari de la Brigada 18 Infanterie ”Banat”, de la Gruparea de Jandarmi Mobila ”Glad Voievod” si de la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta ”Banat”.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.