Accident in Timisoara! Tanar ranit, dupa o ciocnire violenta in intersectie. FOTO!

TIMISOARA. Accident in Timisoara, pe Calea Torontalului, la intersectia cu bulevardul Cetatii. Un tanar, pasager intr-una din masinile implicate in accident, a ajuns pe mana medicilor, la spital, fiind ranit.

Soferul de 54 de ani al unui Mercedes, care mergea pe Calea Torontalului, nu a acordat prioritate de trecere unui Kia condus de un tanar de 24 de ani, la intersectia cu bulevardul Cetatii, astfel ca cele doua masini s-au ciocnit violent.

In urma accidentului o persoana, pasager in masina care circula regulamentar, a fost transportata la spital cu o ambulanta, pentru ingrijiri medicale. Politistii au deschis dosar penal in acest caz pentru vatamare corporala din culpa”, a declarat pentru opiniatimisoarei.ro Ancuta Morariu, purtator de cuvant al IPJ Timis.

Cei doi soferi au fost testati cu aparatul alcooltest, iar dispozitivul a aratat ca niciunul dintre conducatorii auto nu se urcase baut la volan.

Fotografiile ne-au fost trimise pe adresa [email protected] de un cititor fidel, caruia ii multumim.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. Si la redactie raman fotografiile ca noi aici vedem doar niste spate de ambulante.