Contrabanda cu arme in Banat? FBI-ul a descins pe Clisura Dunarii! Cine a ajuns la Timisoara?

CARAS SEVERIN. Ampla desfasurare de forte pe Clisura Dunarii pentru capturarea unui cetatean romano-american, acuzat de contrabanda cu arme mortale. Acesta a fost saltat dintr-un bar de pe faleza Dunarii, iar la operatiune au participat si agenti ai FBI.

Este vorba de Luis Cristian, de 30 de ani, fiul profesorului de sport Ion Bandu din Moldova Noua, care a fost condus la sediul Inspectoratului Judetean de Politie Timis – Serviciul Arme, Explozivi si Substante Periculoase, noteaza expressdebanat.ro.

luis-cristian

Barbatului i-a fost perchezitionata casa. Acesta statea de mai multa vreme in America, iar in urma cu o luna a revenit in Romania, la Moldova Noua. Potrivit anchetatorilor, a trimis din SUA in Banat un colet, in care s-au aflat un pistol si peste 700 de gloante. Arma si munitia au fost descoperite la perchezitii.

Luis Cristian a fost adus la Timisoara, la Directia Vamala, pe unde a intrat in tara coletul in care se ascundeau pistolul si cartusele.

Tanarul avea permis de port arma pentru SUA, care insa nu e valabil pe teritoriul Romaniei. Clientul meu a fost retinut pentru 24 de ore si fiind acuzat de contrabanda in forma calificata cu arme si munitii si incalcarea regimului armelor si munitiilor„,  spune pentru opiniatimisoarei.ro avocatul Cosmin Bolosin, aparatorul tanarului.

Foto: expressdebanat.ro

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.