Care este numele real al lui Ghita Ciobanul si cum a ajuns acesta celebru

Regasirea identitatii nationale! De aici au pornit reprezentantii uneia dintre cele mai cunoscute campanii de publicitate, cand s-au gandit la proiectul „ciobanului Ghita„ din cadrul campaniei realizate de o companie de telefonie.

Gheorghe Danuletiu, alias Ghita, are 29 de ani si a fost ales in urma unei preselectii la care au participat zece candidati. A terminat opt clase la scoala din sat si este cioban de la 14 ani, fiind singurul baiat dintr-o familie cu inca cinci fete.

Prin oierit duce o traditie inceputa de stramosii familiei si practica transhumanta mergand aproape 300 de kilometri pana la Zalau, unde ramane din octombrie pana in aprilie.

„Trebuia sa gasim un personaj pentru care reteaua si viteza de date pot sa schimbe total modul de viata, nu ca la oras, unde interconectarea este o normalitate si a fost folosita deja in mai multe campanii publicitare.”, a spus Catalin Dobre, angajat al biroului de la Bucuresti al agentiei McCann.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.