CH Poli spera la o victorie in ultima etapa din tur. Vezi ce il nemultumeste pe antrenor si ce planuri are!

Dupa o serie de trei infrangeri consecutive, alb-violetii infrunta duminica, la Sala Constantin Jude echipa Pandurii Targu Jiu. Desi nu mai pot schimba situatia din clasament pe acest final de tur, banatenii spera la o victorie.

„Este ultima etapa din turul campionatului, este un meci foarte dificil, intalnim o echipa care are jucatori valorosi, o echipa care a jucat foarte bine in acest tur de campionat in deplasare, sa nu uitam ca au castigat la Odorhei, Baia Mare, au pierdut pe final de joc la Turda si cu siguranta o sa avem unul din cele mai grele meciuri pe care le-am avut pana acum. Sper insa  ca moralul baietilor sa fie unul pozitiv, sa trecem peste infrangerile pe care le-am avut dupa reluarea campionatului si sa incheiem turul cu o victorie”, a spus antrenorul Constantin Stefan.

Timisorenii si-au propus clasarea pe o pozitie care le-ar permite accederea in play-off-ul Ligii Nationale, insa deocamdata sunt in afara obiectivului si nici macar victoria cu Pandurii nu le poate aduce alb-violetilor clasarea in primele sase echipe, diferenta fata de ocupanta locului sase, Targu Jiu, fiind in prezent de 6 puncte.

„Vreau sa stam aproape de plutonul fruntas, dar este clar ca anduranta campionatului cerne sita, se dovedeste ca omogenitatea echipei dar si valoarea lotului nu este momentan pentru ceea ce ne-am fi dorit, o clasare la sfarsitul turului in primele 6 echipe. Avem o banca scurta, avem jucatori care nu se ridica la valoarea titularilor si intreaga echipa valoric nu se ridica la nivelul echipelor de deasupra noastra, dar cu munca, atentie, disciplina si seriozitate se poate realiza si acest lucru. Trebuie sa fim realisti suntem intr-o reconstructie, nu putem peste noapte sa facem minuni. Avem cativa jucatori care creeaza deja un nucleu bun la echipa, dar trebuie sa recunoastem ca avem cativa jucatori care nu ne ajuta atat cat mi-as fi dorit, nu neg faptul ca mi-as mai dori cativa jucatori de valoare la echipa”, a mai spus Constantin Stefan. Tehnicianul a explicat si care este profilul jucatorilor pe care ii cauta: „Este foarte important ce jucatori putem sa gasim liberi de contract, dar o sa aduc jucatori care pot face fata imediat la echipa pentru ca nu-mi permit sa aduc jucatori care pot face fata peste un an sau doi, am nevoie de jucatori care sa joace imediat in acest campionat”, a conchis Stefan.

Meciul dintre CH Politehnica si Pandurii Targu Jiu va avea loc duminica, de la ora 13, la Sala Constantin Jude.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.