Handbalistii banateni s-au reunit in Sala Olimpia cu gandul la cupele europene

Sezonul tercut au pierdut calificarea in cupele europene in ultimele trei etape. Acum insa nu mai vor sa piarda aceasta sansa si s-au reunit cu aproape doua luni inainte de inceperea campionatului. Vorbim despre handbalistii de la HM Poli Timisoara care s-au adunat luni dupa amiaza pentru primul antrenament al acestui sezon.

Jucatorilor li s-a trasat obiectivul: finala Cupei Romaniei si calificarea intr-o cupa europeana, iar optimismul este mare in sanul handbalistilor. Chiar si cele trei transferuri noi spun ca obiectivul maret i-a convins sa semneze cu formatia alb-violeta. “Participarea intr-o cupa europeana nu este un obiectiv greu de atins si pot spune ca si pentru acest obiectiv am si venit aici. Lupta se va da cu Resita si cu Odorhei, dar la final eu sper sa ne bucuram de calificare“, a explicat noul portar Cristian Antonaru.

Handbalistii cred ca in acest sezon cheia va fi inceputul de campionat. “Intalnim in primele doua etape pe CSM Bucuresti si Resita si cred eu ca daca ne vom concentra si vom obtine rezultate bune vom reusi sa ne indeplinim obiectivul”, a explicat si Andrei Grasu, jucator revenit la Poli dupa ce a jucat in ultimele trei sezoane pentru Universitatea Transilvania Cluj. “Eu si anaul trecut am vrut sa vin la Timisoara, iar acest lucru s-a intamplat abia acum. Echipa este una buna, asta pentru ca avem multi jucatori de la echipa nationala. Atata timp cat suntem uniti nu cred ca nu ne vom indeplini obiectivul impus de conducere“, a explicat si Mihai Vasile.

Cantonament la Baile Herculane

Conducerea clubului Politehnica Municipal Timisoara a stabilit coordonatele pentru programul de pregatire din aceasta vara. Pana in 10 august alb-violetii raman in Sala Olimpia unde vor efectua doua antrenamente pe zi, urmand ca din 10 august sa se pregateasca centralizat la Baile Herculane. Dupa 10 zile de stat la munte vor urma meciurile amicale in Serbia, dar si la Timisoara. Primul meci oficial al sezonului este programat in 15 septembrie la CSM Bucuresti.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.