FOTO! Cei mai bun sportivi din Timis au fost premiati! VEZI AICI TOPUL celor mai mari performante!

TIMISOARA. Diplome, plachete, cupe si bani! De asta au avut parte cei mai buni sportivi din Timis din partea Conbsiliului Judetean Timis. Cel mai bun sportiv al judetului a fost ales Adrian Cionca, sportiv care in 2011 a avut performante impresionante la campionatele mondiale si europene la care a participat: campion mondial, european, balcanic si un loc la campionatele nationale de seniori.

 

Aceasta festivitate de premiere a devenit o traditie si incercam sa va recompensam pentru munca depusa. Vreau sa va spun tuturor celor aflati in sala ca suntem mandri de voi”, le-a transmis Constantin Ostaficiuc presedintele Consiliului Judetean Timis sportivilor banateni. Alaturi de Cionca, pe podiumul celor mai buni sportivi au urcat atleta Adelina Pastor si colegul de club al lui Cionca, Ionut Atofanei. Cea mai buna echipa la sporturi olimpice a fost dcelarata echipa de lupte grecoromane CSM Lugoj, iar cea mai buna echipa la sporturi neolimpice echipa AEM Luxtem, cea care a reprezentat Romania in finala Ligii Campionilor la sah.

100.000 de lei pentru rugbistii timiseni

Pe langa premiile la sporturi individuale, conducerea CJT a oferit si un premiu impresionant echipei de rugby RCM Timisoara pentru castigarea Cupei. Colosii de la rugby au primit o imensa cupa, iar numele fiecarui jucator din echipa a fost inscriptionat pe cate o placheta. Pe langa aceste diplome de execelenta, sportivii din cartierul Ronat au mai primit si 100.000 de lei lei, bani ce vor fi impartit egal intre jucatori si stafful tehnic.

La deceptiile lui 2011 ar putea fi trecut clubul de fotbal Poli Timisoara. Jucatorii de la stadionul Dan Paltinisanu au primit o diploma simbolica pentru 90 de ani de activitate, insa spre stupoarea organizatorilor galei cei mai sportivi din Timis in anul 2011, nimeni din partea clubului alb-violet, nu a venit sa ridice premiul.
VEZI GALERII FOTO DE LA GALA!

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.