Primul transfer la Poli! Canadianul Ricketts a semnat pe trei ani cu Timisoara!

Atacantul celor de la MyPa, echipa cu care Poli Timisoara s-a intalnit in preliminariile Europa League, a ajuns la Timisoara. In varstă de 23 de ani, Tosaint Ricketts este un atacant care a marcat doua goluri in meciul in care Poli a fost la un pas sa fie eliminata din Europa League si joaca pentru nationala olimpica a Canadei. Jucatorul a semna un contract pe 3 ani din postura de fotbalist liber de contract.

„Sunt bucuros ca am semnat cu Poli, pentru mine este un pas inainte in cariera. Abia astept să evoluez la noua mea formatie, abia astept sa reintalnesc suporterii timisoreni, care m-au impresionat cand am jucat in cupele europene, sub tricoul celor de la MyPA-47”, a declarat atacntul canadian.

Deoarece a venit liber de contract, canadianul poate debuta pentru echipa timisoreana imediat ce transferul va fi inregistrat la Liga.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.