Loredana Chivu a fost batuta de familia lui Leo de la Strehaia?

Apetisanta Loredana Chivu si Leo de la Strehaia sunt intr-un adevarat razboi de mai bine de o luna. El sustine ca asistenta TV i-ar fi cerut bani cu imprumut, pe care ea a uitat sa-i mai dea inapoi. Familia lui Leo s-a gandit ca, daca i-ar aplica o “corectie” blondei, poate isi va aminti de datorii, noteaza libertatea.ro.

De cand a intrat in gura lui Leo de la Strehaia, Loredana nu mai are liniste. Saptamana trecua, neamurile “printului tiganilor” au venit la locul de munca al Loredanei, asistenta TV in emisiunea “Un show pacatos”, pentru a-i cere socoteala. Dupa ce camerele de filmat s-au oprit, sustinatorii lui Leo au lasat politeturile si s-au napustit asupra blondei si au caftit-o. Unul a tras-o de par, altul i-a dat cateva palme peste ceafa. Noroc cu bodyguarzii, care au aplanat incidentul.

Tot tam-tamul a pornit dupa ce Leo a dat-o in judecata pe Loredana pentru furt si hartuire. Din dosarul care a ajuns la politie reiese ca Loredana i-ar fi cerut lui Leo suma de 20.000 de lei pentru o vacanta si pentru cumpararea gardului din jur

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.