Noutati :

100 de masini de epoca in expozitie la Sannicolau Mare! Vino sa admiri bijuterii pe 4 roti care au sfidat timpul!

5 iunie, 2014 - 11:11 AM
Autor: Anonim      
Categorie: AUTO
0

SANNICOLAU MARE.  Batranele doamne de astazi, bolizi ai soselelor de altadata, si-au dat intalnire in cel mai vestic oras al Romaniei. O super expozitie de masini de epoca se pregateste la Sannicolau Mare, ce isi va deschide portile sambata 7 iunie.

Vor fi expuse 100 de masini de epoca, pentru comemorarea designerului auto Galamb Jozsef nascut in Mako, Ungaria. Punctul de atractie va fi renumitul model Ford T, creatie a marelui designer auto de la Ford, alaturi de o serie de tablouri cu autoturisme ale acestuia. Bijuteriile pe patru roti vor putea fi admirate de catre vizitatori, iar in anumite cazuri se vor putea efectua chiar si drive-test-uri.

O masina de epoca este mai mult decat un autoturism, este o poveste. In goana dupa ultimele tehnologii, tot mai rar avem ocazia sa ne limpezim privirea cu masini care, desi extrem de cochete, aproape ca si-au uitat varsta. La Sannicolau, vizitatorii expozitiei vor avea la dispozitie informatii despre comorile auto si  vor putea sa se fotografieze pentru niste amintiri deosebite”, spun organizatorii expozitiei.

Expozitia de masini de epoca de la Sannicolau va avea loc in zona pietonala a orasului, incepand cu ora 11.00. Intrarea este libera.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor